dimecres, 3 de juny del 2020

SEGUIM!

·       El Programa EN21 va finalitzar el desembre passat després de tres cursos dedicats a la transformació educativa. Ens fa molta il·lusió fer-vos saber que l’esforç fet per la millora de l’educació que volem oferir als vostres fills i filles no s’atura si no que tindrà continuïtat en dos àmbits nous:
o   El Laboratori de Transformació Educativa: el Departament d’Educació ens ha convidat a incorporar-nos a aquesta xarxa amb la intenció d’esdevenir una escola de referència per la resta de centres de Catalunya que s’estiguin plantejant com transformar-se per donar resposta als reptes dels alumnes del s.XXI. De fet, ara més que mai, ens adonem que aspectes que treballem molt a l’escola, com l’autoregulació, l’autonomia d’aprenentatge o l’autogestió emocional, són fonamentals pels nens i nenes en aquesta situació de confinament.

o   El Fòrum Futurs de l’Educació: les escoles impulsores d’EN21 ens han proposat a La Immaculada formar part d’aquest equip de 31 centres que durant els propers cursos treballarem plegats en aquest projecte a nivell internacional liderat per la UNESCO i que, com aquest organisme defineix, es tracta d’ una iniciativa global per reimaginar com el coneixement i l’aprenentatge poden donar forma al futur de la humanitat i del planeta. Per tant amb la nostra experiència com a escola intentarem contribuir a millorar l’educació a nivell global per així millorar la vida de les persones.

·   Ens plau fer-vos saber, també, que l’escola ha estat seleccionada pel Departament d’Educació per participar en un programa pilot de millora de les competències lingüístiques de l’alumnat i, concretament, l’expressió oral, en el qual ja s’hi està treballant. Es tracta del Programa de comunicació oral Tenim la paraula.

·      Finalment, també dir-vos que, durant aquests dies, a diferents mestres de l’escola se’ns ha proposat d’explicar i compartir idees, iniciatives i propostes a través d’espais educatius a mitjans de comunicació i, també, de webinars que es poden seguir per internet. En tenim un programat pel proper 19 de maig a les 18:30h a proposta de la Subdirecció General de Recerca i Cultura Digital .
  Estem molt contents de poder compartir amb vosaltres tantes bones notícies derivades del reconeixement al model d’escola que, entre tots i totes, construïm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SEGUIM!

·        El Programa EN21 va finalitzar el desembre passat després de tres cursos dedicats a la transformació educativa. Ens fa molta il·lu...